Jachthaven pyramide watersport
31 Mai 2019 à 06h53 - 1920

Wij helpen u als u een boot wilt huren

Dus ga op vakantie met de boot! Wat u op zoek bent, zult u de boot of motorjachten perfect voor uw gelegenheid op de boot huren locaties tussen individuen. Het is tijd om de gewoonte te veranderen en maak een avontuur op het water.

Plan gezinsvakanties

Het is nog niet te laat als je de bestemming voor deze zomer te veranderen, maken het boeken van een cruise, een boot huren en nog veel meer, zult u blij zijn als iemand in de familie heeft een vergunning boot. Het is niet de moeite waard u stilstaan ​​bij de keuze van de bestemming, omdat de eilanden en eilandjes niet ontbreken.

De aanbiedingen van een privé-bootcharter

Laat uw visie niet beperken, want met samboat, kunt u boten over de hele wereld te huren. Stel je de plek om te worden gedragen door de wind en de stranden. In ons voorgestelde bestemmingen, werken we samen met professionals en wagenparkbeheerders kunnen een maximum aan comfort en rust te garanderen tijdens uw vakantie. Onze vloot van huurboten, variërend van twee tot een jacht van 12 meter, wordt voortdurend uitgebreid. Of breng de nacht op onze boot en verken een vakantiewoning aan de rand van het water.

De reservering is online gedaan

Zodra u bezoekt, heb je gewaarschuwd dat hulp biedt en begeleiden u. De boten te huur zijn blootgesteld aan de Catalogus samboat met de nodige informatie over de boot, de keuze van de gekozen voor dit model en prijs route. U kunt ook een prijsvergelijking op de beste bureaus die een redelijke prijs biedt op elke bestemming. Om dit boek te doen, vult u het formulier ID over het onderwerp. U kunt ook op uw boot rijbewijs in de gevraagde gegevens in te vullen als je cursus bezitten. Vink het vakje van uw bestemming en de aard van de boot die u wilt huren. Je hebt ook een borg te betalen om te delen deze huurprijs gemarkeerd in het contract, wordt dit bedrag geretourneerd als de boot komt terug intact. Scanner relevante registraties en het contract ondertekend op het contract en stuur de e-mail van de site.

Lees de voorwaarden van de site en in het bijzonder in plaats van de eigenaar van de boot. Nu zal het gewoon de toekenning van de boot op inscheping dag.

Blog

  1. 30 Janv. 2021Auvergne: de perfecte plek om tot rust te komen13625
  2. 25 Juin 2020Huur een boot direct online terwijl u in het buitenland bent2617
  3. 6 Fév. 2020Autotoerisme in de Gard: de mooiste wegen, de beste plekken om te slapen1720
  4. 15 Déc. 2019Vakantie in de Ardèche: welke accommodatie te boeken?1116
  5. 13 Déc. 2019Het Drome-toerisme823
  6. 16 Mars 2019Es ist möglich, eine Yacht in Kroatien zu mieten1232