Jachthaven pyramide watersport
13 Décembre 2019 à 10h34 - 822

Het Drome-toerisme

De Drome

De Drôme, het is de ontmoeting van de Alpen en de Provence waarvan het al het warme en geparfumeerde accent heeft!

Zomer of winter, het Drome toerisme is een fantastische speeltuin voor het beoefenen van buitenactiviteiten: wandelen, fietsen, kanoën, boomklimmen, golfen, skiën, hondenslee ... De natuur heeft haar rechten gewaarborgd en biedt een mozaïeklandschappen met adembenemende panorama's en oneindige routes.

Royaal en smakelijk, de Drome toerisme biedt vele producten van zeer hoge kwaliteit: vinnen, fruit, noga, olijf, truffel, chocolade, kaas ... Een palet van smaken die niet wachten om te worden geproefd, gevierd, gegeten!

De cultuur van Drôme

De cultuur is alomtegenwoordig en stimuleert het toerisme van de Drôme, de kastelen en het paleis ... ideaal voor de paardenfactor. Tussen steden en dorpen verenigt het verleden en heden en smelt de charme van het oude en de durf van de moderniteit Bezoek de Drôme: 36 must-see sites

Chocolade, vogels, schoenen, snoep, een boot met wielen, santons, crocos, noga, een ideaal paleis, een station, musea, een marquise, kastelen ... De Drôme biedt zichzelf aan Voorraadmelodieën bij de Prévert.

Deze gids van de Incontournables weerspiegelt een uitzonderlijke diversiteit aan plaatsen om te ontdekken en is het essentiële object om overal mee naar toe te nemen. De Drôme des Collines in de Provence, en door de Vercors, laat u toe naar de essentie van wat te zien, proeven, aanraken, voelen, voelen.

Natuur, avontuur, terroir, herinnering, cultuur, ongewoon ... De Drôme is allemaal tegelijk! Een concentraat van emoties en smaken waarvan ten volle moet worden genoten. Hier ontmoet je uitzonderlijke mannen en vrouwen die door passie hun dromen najagen. U zult genieten van producten met royale smaken. Je zult landschappen en plaatsen bewonderen waarvan de herinnering je lang zal vergezellen.

Blog

  1. 30 Janv. 2021Auvergne: de perfecte plek om tot rust te komen13622
  2. 25 Juin 2020Huur een boot direct online terwijl u in het buitenland bent2617
  3. 6 Fév. 2020Autotoerisme in de Gard: de mooiste wegen, de beste plekken om te slapen1720
  4. 15 Déc. 2019Vakantie in de Ardèche: welke accommodatie te boeken?1116
  5. 31 Mai 2019Wij helpen u als u een boot wilt huren1920
  6. 16 Mars 2019Es ist möglich, eine Yacht in Kroatien zu mieten1231